Modellen Josephine Skriver: “Mit mål er at gøre mit ansigt mere kendt end de mærker, jeg arbejder for”

Når Josephine Skriver møder op til en fotoskydning, betragter hun sig selv som et produkt, der er blevet plukket fra en hylde. Personlige følelser og holdninger efterlader hun ved døren, for ifølge den 27-årige danske topmodel er der ingen anden måde at overleve i en branche, hvor man konstant måles, vejes og findes for let, for høj, for kommerciel eller forkert. Med femårsplaner og en ekstrem arbejdsmoral har hun bygget et brand, der skal gøre hendes ansigt mere kendt end de mærker, der hyrer hende.

CNV000132.jpg
Som helt ung betragtede Josephine Skriver modelkarrieren som en hobby. I dag ser den 27-årige topmodel sig selv som en forretningskvinde – og sin karriere, som var det enhver anden branche, hvor det handler om at stige i graderne. Foto: Rasmus Weng Karlsen.
Pleasure
Eksklusivt for kunder
30. okt 2020 KL.10:30
Josephine Skriver har været oppe siden klokken fire i nat. Det er jetlaggen, der driller. Normalt har den danske topmodel ellers ingen tidszone, som hun siger. Hun er vant til lange flyture og mang...

Læs denne artikel
- og alle andre på borsen.dk

Prøv Børsen i en måned for kun

99 kr.

  • Fuld adgang til borsen.dk
  • E-avisen kl. 21 hver dag
  • Aktiekurser i realtid
  • Børsen Weekend i postkassen hver fredag
  • Følg dine investeringer med porteføljer og overvågninger

Abonnementet forsætter automatisk til 599 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige til udløb af den forudbetalte periode.